torsdag 13. desember 2007

Ode to the mite.

I atter en gang mangel på noe som helst å skrive om på bloggen (jeg skal tross alt skrive et innlegg hver dag frem til julaften), tenkte jeg at jeg skulle benytte anledningen til å informere folket om sengevennen min. Den heter Oppia, og er en midd. På bildet ser du ham på en rolig spasertur, på vei for å spise mine døde hudceller, kroppsvæsker og andre ting, sammen med de 1.999.999 vennene sine. Sånn ca. For det er ca 2 mill av disse sjarmørene i hvermansens seng, de tilhører arten edderkoppdyr, og de er en ganske pjuskete og halvskallet art for den saks skyld.

For de som lurte, så er jeg altså allergisk mot denne krabaten, og det er jo litt upraktisk i og med at de lever i senga mi. I tillegg er jeg da naturlig nok også allergisk mot avføringen dens. Og det er faktisk ganske mye! En hodepute som har blitt brukt nattlig i to år, veier faktisk gjennomsnittlig over 450 gram mer i forhold til da den var ny, nettop på grunn av denne avføringen som flyter temmelig fritt rundt ansiktet mens man sover.
Så da vet du det.
*God natt!*

5 kommentarer:

Arne Christian Kinn sa...

Ja, mi omgår oss med mye herlige kryp. Nesten ennå mer deilig er det å tenke på at alle voksne personer har en midd-art av samme familie i porene i anskiktet :D. Deilig å tenke på at det ikke nytter å prøve å vaske de ut... ;)

A sa...

Uuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
Jeg skal ALDRI legge meg igjen!!!!! :P

Anonym sa...

Heeei schnuppa! Det er et helt fantastisk innlegg du kom med her;) he he he!hvordan skremme folk fra å legg seg trinn 1....

Ani sa...

Nevnte jeg at over 450 gram bæsj er nesten en halv kilo? -Og det er utelukkende i puta, for ikke å legge til dyna og madrassen...

Anonym sa...

Der var trinn 2 ja tett påfølgende..... he he he