søndag 29. november 2009

Juleverksted!

Ikke helt desember enda, men 1. søndag i advent, om ikke annet. Hadde egentlig planer om både hjemmelaget marsipan, julekortproduksjon, pepperkakehus, pynting...

-Ble i alle fall pepperkakehus da! Fant ut vi skulle lage et litt fancy hus siden vi først var i gang, noe vi angret hardt på flere ganger underveis. Husbygging inebærer nemlig masse geometri! Med andre ord: matte. Holdt på og styrte med dette huset i maaange timer i dag,  og resultatet kan du se her:

Hadde egentlig tenkt å legge ut en filmsnutt fra dagen, men siden blogspot plutselig har blitt så teit at jeg ikke får lastet opp det lenger, ble det bilder i stedet. (En liten oppdatering: Lasta opp en snutt på youtube, så nå ligger det link til det i avnsittet under her!)

Som dere da kan se, ble det ikke noe mindre avansert enn et vinkelhus. Tro meg; det var faktisk rimelig avansert også! Hadde forøvrig et lite "uhell", men var vel på sett og vis ganske heldige også. -Litt småfestlig... :)På bildene under ser dere altså "Morten" henge opp ned i vinduet, "Linda" som ligger drita full på taket, "Tor" som henger på veggen -angivelig på vei opp for å sjekke pipa (som vi glemte å lage), og "Tina", som på vei ut av døra ser "Svein" også ligge drita full i en haug av flasker. God gang. -Og viss noen lurte på hvorfor "Ani" ikke var der, så var det fordi hun befant seg i Horten når bildet ble tatt *kremt*. "Miriam" var forøvrig forsinket. (Jeg hadde det forøvrig kjempegøy mens pyntinga stod på. Må få påpeke at jeg ikke har sett noen av personene i noen av de følgende situasjonene i virkeligheten. Selv om det definitivt hadde vært et interessant skue!)

Men hele dagen gikk ikke bort i baking, da. I kveldinga hadde jeg og Miriam noen timers pause midt i bakinga, hvor vi var med Røde kors på julegateåpninga i byen. Ble kanskje litt inspirert av dette når vi senere på kvelden skulle montere og dekorere pepperkakehuset, men det tror jeg knapt kan merkes, altså...

(Jadda! Litt overtrøtt-humor her i dag, vet det...)

2 kommentarer:

Esther sa...

åååå!! Kjæmpestilig pepperkakehus!! mmm=) så vldi digg ut! Vart samtidig påminna at æ har jo en blogg sjøl å, når æ stakk innom din;) For prøve å shærp mæ, å skrive litt der når eksamenstia e over! =)

Ani sa...

Hei på du!

Så din blogg lever enda sier du?? -Det har vi ikke sett ;) Neida... Kjekt å se du er innom! Går bra eller?