mandag 16. april 2007

FAGER KVINNE SØKER MANN!

Nei, det er ikke meg. (selv om det godt kunne vært det også (bortsett fra det med "fager"), da! -For all del...) Nei, denne posten er dedisert (som det faktisk heiter, æ he allti trudd d heite "dedikert", men nei. Feil igjen, Ann Ingrid!) til min gode nabo heimenfrå, som til alt overmål nettop he fenge sæ blogg! Og i likhet med undertegnede, er også denne kvinnen svært singel. Konklusjonen er da at noen ute i det vidstrakte land for tida går glipp av den unike kvinna, noe som jo æ totalt unødvendig! Vedlagt ligger derfor Mayas personlige retningslinjer for sin framtidige mann (Og når det er sagt; JEG er LANGT mindre kresen altså, hehe:), så viss du kjenner deg igjen i punktene under/kjenner noen som passer til de, er det bare å ta kontakt!! Merk: Kun veiledende punkter, ikke i prioritert rekkefølge! Altså:
  1. Ha dykkerlappen/være villig til å ta den
  2. Kunne være med på fallskjermhopping (med andre ord; være litt "ekstremsport-interessert...)
  3. Være sterk i benk
  4. Evt tåle noen vennskapelige "slag" innomellom (derfor det med det å være sterk i benkpress..)
  5. Ikke negativt om du har en brukbar bil (så lenge den triller...:)
  6. Kunne dra på eviglange kjøreturer...
  7. Flott om du kan være med faren hosis i skogen av og til!:)
  8. Glad i å reise; under vilke som helst kår. -Reiser du utelukkende på luksusreiser, er ikke dette kvinna for deg. -Selv om en luksusreise i ny og ne selvsagt ikke teller som noe minus.
  9. Kunne jobbe med ungdom
  10. Være frelst!

Vart du skræmt no?? Bare vit at i bytte mot dette får dere en dedikert ungdomsarbeider som alltid er blid, ler utrolig masse, og som er med på det meste! Og ikke minst; en svigermor som kan å bake :) Bloggen hosin æ bare å anbefale. Og; på toppen av kransekaka (ei visuell kransekake, ikkje på ei som mora hosis he laga eller noe); du får æren av å være sammen med en vaskeekte slektning av country-helt Bjøro Håland...! *hehehe*

1 kommentar:

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra