onsdag 7. februar 2007

Overdose baking

Ja, dere leste rett. På mandag sa jeg meg villig til å bake en haug med rundstykker til Impuls til helga, så nå har jeg altså skulka 2 skuledager for å få bakt. Siden jeg plutselig fant ut jeg ikke hadde noen jumbostor bakebolle, sprang jeg ned på butikken på Lund i snøstormen i går for å kjøpe ei sånn svær balje/oppbevaringsboks. To 15-dobla (!!!) hauger med deig seinere må jeg altså få si det er LENGE til neste gang noen får nybakte rundstykker i mitt hus.

Ellers har vi, som dere forresten nettop las, hatt snøstorm her i byen! Jeg fikk faktisk skikkelig julestemning der jeg stod på kjøkkenet i går og bakte, mens snøstormen raste utenfor (og jeg var kommet inn i varmen), og kjøkkenet duftet av bakst. Og forrige helg åpna skitrekket på Eikerapen, nå er det jo faktisk bare jula som mangler, du...!

Ellers; uka mi til nå:
  • Mandag: Monica B. erklærte seg gravid! -Gratuerer kjempemasse!! (Kjenner jeg begynner å bli litt stressa nå, -årene går!!)
  • Ennå mandag: Jeg var på handletur for å handle inn bakevarer til disse tidligere nevnte rundstykkene. Dette var jo intet mindre enn en hel ekspedisjon da det viste seg at jeg trengte MYYYE meir bakevarer enn jeg først hadde innbilt meg. Alt i alt over 40 kg ingredienser skulle bæres hjem fra butikken (nede på Lund) og hjem (på Gimlekollen (les:fjell)). Piuh! Det hele toppa seg da jeg fant ut jeg hadde kjøpt feil type mel, og måtte ned igjen og bytte.
  • Fremdeles mandag: Fikk med meg Oskar Foss på "Dansefeber", et fantastisk innslag i en ellers grå hverdag *haha*! Personlig likte jeg veldig godt "Fluestang-moven" hans; den var rett og slett herlig! :)
  • Tirsdag og i dag: Jess, skulka skulen for å bake, og baking er det jeg har gjort til nå. Og siden jeg ble ferdig i dag (noe jeg aldri hadde trodd!), åpner det for en tur til Sørlandssenteret i mårra. Juhu! :)

6 kommentarer:

A sa...

VIIIIIIIIILT!!!!!

Det må bare ha blitt noen ENORME berg med rundstykker!!! Så flink du er!!! Nå blir nok alle på impuls kjempeglade! God gjerning!!

Seriøst, kjenner nesten lukta av bakst helt hjem til meg... Hihi..

Merete L.A. sa...

Så fantastisk du er til å bake!!! Og så til Impuls, da... Så BRA at du var villig til å gjøre det!! Beundrngsverdig!!
Alle konfirnmantene i vår felleskirkelige tentrogruppe skal dit (vi ledere har gjort det obligatorisk!! Lurt, hva?;), så de skal nok bli gode og mette i magene sine, ja!!
Kos deg! Du er GOD!!
*god helg*

Merete L.A. sa...

Fantastisk beskrivelse av deg selv, forresten... ;)
Fortjener en blomst, hehe! ;)

Ani sa...

Åh, så genialt! *Hvorfor gjorde aldri vi gøye ting den tida jeg var konfirmant??*

Ps. Aggie: Det er lukta fra DINE EGNE boller du kjenner...

A sa...

Ååååååå...

NÅ forstår jeg!! ;)

Anonym sa...

mmm bolle...


oskar tok jo heilt av!!!! den videoen ligger ute på www.finungdom.com hvis noen andre vil se den...

ps: vurderer å bo i "byen" til neste år...