fredag 11. september 2009

Så var det vel kanskje på sin plass

med en liten oppdatering igjen. Har ikke vært for mye av det her på bloggen i det siste, ser jeg!

Men er ikke så mye som har skjedd heller, egentlig. I og med at jeg jobber som vikar, har jeg stort sett jobba når alle har hatt fri, så da har det blitt ganske mye av det i sommer. -Og med det været som har vært, har det egentlig bare vært greit å jobbe. Eneste irritasjonsmomentet har egentlig vært at ca hver eneste gang jeg ikke har hatt med meg regntøy, har det regna mens jeg har sykla, mens de få gangene jeg har hatt med meg det, har det typisk vært strålende sol! Hehe...

Var hjemmom en liten tur (langhelg for 2-3 uker siden), og traff litt kjentsfolk. Var blant annet på grilling med Agnete og co i Kristiansand, og så tok jeg meg en liten tur til Stavanger og traff Silje også, siden jeg først var hjemme. Kjempekjekt! Og på vei hjem fra Stavanger stakk jeg også innom og besøkte Loke (var vel teknisk sett den egentlige grunnen til at jeg dro til Stavanger, da... :P ), siden han står oppi Rogaland en plass nå. Nydelige dyret mitt hadde jammen blitt skamklipt i manen, stakkar... Huff og huff... Men ellers så han ut til å ha det greit; han gikk blant annet veldig mye sammen med tre sauer, og de så virkelig ut til å trives sammen. Verste var vel egentlig at på litt avstand var hesten min skremmende lik ulldottene! Fikk forresten også beskjed om at barnet mitt hadde et skjult talent innen gjeting, da han tydeligvis går og samler og jager flokken. -Så dersom noen noensinne skulle ha behov for en gjeterhest, er det bare å si fra! :)

Har ellers:
  • Sykla mye; både til jobb, og av og til på sightseeing på egenhånd rundtomkring
  • Vært arrestert av politiet (ja, det var det jeg skulle skrive en post om; jeg har ikke glemt det! Den kommer, må bare få somla meg i gang først, hehe...)
  • Begynt på kurs (Røde Kors); er sykelig travel for tida!
  • Orientert! Frivillig! Var ute 4 timer forrige søndag (Nå tenker du som leser sikkert "Oi, så flink! Imponerende!" eller noe sånt. Men jeg lover: Hadde jeg vært flink, hadde vi ikke vært ute lenge...)
  • Vært på hundeutstilling og sett på fenomenet "jålete damer som triller stylede (og bekledde!) hunder rundt i barnevogner". -Tuller ikke! Jeg ble forøvrig sittende ganske lenge og kose med en kjempeskjønn liten kinesisk nakenhund, den var faktisk ganske fascinerende, og ikke ekkel å ta på i det hele tatt! :)
-Og egentlig ikke så mye annet. Trist å si det, men sommeren min har vel egentlig vært forbausende stille! -Ikke særlig mye som har skjedd. -Desto bedre at høsten er her og at ting har begynt å starte opp igjen! :)

2 kommentarer:

Agnete sa...

Åååå, Loke har blitt gjeterhest!! Så sjarmerende!! :D
Var kjempe koselig å se deg igjen!!
Hva slags kurs går du på?
Pis og joy!!! :D

Ani sa...

Er bare et 30-timer grunnkurs i Rørde Kors. -Men er litt stress likavel; kurskveldene er på 3 timer, og er etter jobb. Noe som betyr at jeg etter jobb må sykle som et svin hjem for å dusje, skifte og spise, for så å sykle fort opp til der vi skal være, så rett i seng og opp tidlig neste morgen. Hadde helst sett at jeg også hadde hatt tid til å ese litt på pensumet der! :)

Men er skikkelig interessant, da! Forrige uke skulle vi ha litt om hjertesykdommer og sånt. Foredragsholderen tok fullstendig av, så vi var innom stammcelleforskning, åpen hjertekirurgi og ca alt annet som garantert ikke er pensum! Men lærte likevel utrolig mye, selv om jeg tror de aller ferskeste i RK ble ganske skremt... -Men så liker jo jeg litt sånn akademisk undervisning også, da. Fikk skikkelig flashback til naturfagsundervisninga på videregående! :) (Og faktisk på en god måte. Viktig å poengtere!Ü )

*Er så stolt av gjeterhesten min, så!* Ü

-Oi... Dette ble en lang kommentar...!