tirsdag 31. mars 2009

Skjebnens ironi...

I helga stilte vi som kjent klokka, og for en gangs skyld klarte jeg å få med meg det. Det betyr selvfølgelig ikke at jeg klarer å holde styr på tida likevel. Som i går, for eksempel, når jeg skulle på jobb. Våkna ekstra tidlig, så jeg stod like godt opp kl 07.00. Klokka 09.05 går bussen til jobb. Jeg bruker 5 minutter til å gå til bussen. Ergo skulle men vel gjerne tro at to timer skulle være god nok tid på morgenen til at jeg burde rekke den bussen! *sukk*

-Rakk å se bakenden i det den svingte ut fra holdeplassen, da. Veldig festlig.

Min endelige konklusjon er vel egentlig at jeg nå plutselig bor altfor sentralt, og har altfor kort vei, til å rekke tingene jeg skal med på.

7 kommentarer:

Agnete sa...

Hehehe.. Jo kortere vei til holdeplassen, jo oftere mister man bussen! Og de som bor lengst borte kommer alltid først fram! Merkelig, men sant!

Og hva er det jeg hører nyss om 1.juni? Flytting? Hm? :P

Ani sa...

Har merka det!

Minner litt om den gangen SIM-kortet på mobilen kikka. Da måtte jeg RINGE for å få fiksa det. Eller når dataen klikka, og jeg måtte på INTERNETT for å få hjelp. Litt sånn ironisk greie som ligger litt i samme gata...

Flytter nok ikke til Das Langtbortiskog, nei! (You wish! -Selv om det hadde vært veldig gøy å besøke deg der! Ü ) Flytter til Jeløya; Østfolds Perle, og 2 km fra der jeg bor nå. Til friluftsområder, ro, sjøutsikt, mindre do/dusjkø, turkis kjøkken og parkeringsplass for mopeden.

Ani sa...

Forrstn blir jeg da boende såpass langt unna sentrale ting, at jeg kommer til å rekke absolutt alt jeg skal! :)

Agnete sa...

Hehe, høres ut som en perfekt plass å bo! ;)

Enda en "typisk" ting:

Jeg må sende til Norge bevis på at jeg er innskrevet på universitetet i Kiel for å få sykeforsikringsbeviset tilsendt. Men jeg må vise sykeforsikringsbeviset mitt her for å kunne bli innskrevet på universitetet i Kiel.

Livet er jammen urettferdig! ;)

Ani sa...

*Sukk*

Hvordan har du tenkt å løse det, da?

PAtrick sa...

2timer før! var da veldig til god tid!

kjipt å miste bussen da!

bra konklusjon du om fram til da :)

Agnete sa...

Tror det går i boks.

Etter å ha sittet og klagd og grått hos hun dama med sykeforsikringen for studenter samme dag som jeg måtte skrive meg inn, ordna hun det sånn at jeg har fått en "foreløpig studentforsikring", og innen en mnd må jeg få tilsendt og vise beviset fra Norge på at jeg allerede er dekket og ikke trenger det. Men tror det ordner seg.

Det er forresten en forsikring som norske studenter får gratis av den norske staten, som studentene her må betale 600kr måneden for, eller noe sånn.

Heia Norge! :D