lørdag 28. mars 2009

IQ-test
Fvn melder at det nå skal arrangeres opptaksprøver til Mensa på sørlandet, siden det bare er 7 medlemmer derfra. Laveste IQ-grense for medlemsskap er 131 poeng. Vil du ta en liten IQ-test og sjekke din aktualitet for klubben, er det bare å prøve seg her, og klikke på linken (Består av 35 spm, og du har mye bedre tid enn jeg trodde jeg hadde...), evt sjekke Mensa sin hjemmeside. Min IQ ble estimert til 113, og beskjed om at det tilsvarte 80.7 percentile. Hva det betyr eller vil si, er jeg ikke glup nok til å forstå. Men nå skal det sies at normal IQ ligger på 100 poeng, med 15 i avvik som normalt. For så vidt glad for at jeg er "litt glup" til å være normal, men likevel litt skuffende at jeg ikke akkurat sprenger noen skalaer. Men for all del; var vel egentlig klar over at jeg ikke akurat er den skarpeste kniven i skuffen uansett, da! :)

-Og viss noen lurte: For å kunne erklæres som strafferettslig utilregnelig, må du ha en IQ på max 55 poeng.

11 kommentarer:

PAtrick sa...

jeg prøvde å ta den testen på "jegbareklikkerpåenrute" metoden. jeg klarte å få 100 poeng. brukte kanskje 30 sek på testen....

virka litt dårlig at et menneske som klarer å trykke på en knap kan ha 100 i IQ!

Ani sa...

man må faktisk ha IQ på 60 bare for å finne ut hvordan man åpner en dør! (vel og merke med det utgangspunktet at man aldri har sett en dør åpnes før, da. Dette er en sånn ting som griser kan, men ikke hunder, for eksempel...)

-Men det hørtes jo litt dårlig ut, ja!

Agnete sa...

Griser kan åpne dører?!?
Ser du; Du er smart! Du kan altfor mange merkelige ting til å ikke være det! :D

Jeg liker ikke sånne tester, eg, jeg liker nemlig å tro at jeg er smartere enn jeg er. Sånn, det var dagens ærlige utsagn.

Du skriver så morsomt, du!
SMIIIIL fra meg!

Ani sa...

Hola!

At jeg er smart? Det kommer fra kvinnen som snart snakker TRE fremmedspråk??? Hehe...
Me gustas tú! SMIIIIL tilbake! :)

Forresten, det jeg nevnte i posten om at man må ha max 55 i IQ for å være strafferettslig tilregnelig...; da må jo det bety at griser kan stilles for domstolen (I og med at de kan finne ut hvordan man åpner dører, og det innebærer minst 60 pong)!

-Tror vi kan vente oss noen spennende rettssaker i nær fremtid...!

Agnete sa...

Hahahahaha, fantastisk!!! :D

Jeg er totalt for å saksøke griser!! Selv om jeg ikke helt vet hva godt som kunne komme ut av det? De har jo ikke så mye å tape, liksom. Annet enn at de kan risikere å bli den neste julemiddagen. :D Gris herved dømt til tre års oppfetning og død i den elektriske ovnen! :D

Ani sa...

Huff, for et traumatisk scenario for grisen, da. På den andre siden må man mok være et skikkelig svin for å dømes så hardt!

-Eller kanskje den bare er ekstremt uheldig. Da kan den nok ikke skylde på griseflaks!

Nei; får nok prøve å unngå å dømme grisene så hardt, blir så mye svineri av det.

Men; nå er det sent på kveld, og jeg skal slutte å griseprate (Selv om de fleste av oss nok har noen svin på skogen når det kommer til dét.). Skal prøve å bli flinkere til å komme med noen svinaktig gode blogginnlegg framover heller.... :)

Nå må jeg uansett sove litt, sånn at jeg er våken og "pig" i morgen!

Agnete sa...

Haha, svinaktig bra!!! :D :D

Ja, du må sove godt, så ikke du krasjer på mopeden i morgen. For det kan bli svindyrt, for svingende! Har du forresten hatt pig-dekk på mopeden?
Sommerdekk er i hvert fall sKUmmelt. Hei, feil dyr, du store alpakka!

At et menneskeår er syv hundeår,
det har man påstått en stund
Da kan man vel undres over hvordan
det er å være en hund
En hundedag den har vel knapt
Begynt før den slutter
Jeg tror nok legen min er en hund
For hans time tar kun ni minutter

Ani sa...

Hahaha....

Ja, nå er det endelig begynt å bli sommerføre her, og tid for å RÅNE rundt på min lille Vespa ("Veps"). Når jeg får den opp hit, kommer den til å være KUleste scooteren i Østføll!

Ani sa...

*Unskyld; "ØstFOLD"...*

Agnete sa...

Haha, uten tvil, du ruler gata!

Må du kjøre den stakkars tingen helt bort til Østføll selv da, eller? Hehe.. :D

Ani sa...

Er du kokko? Kjørekomfort er ikke akkurat Vespaens sterke side! Dessuten; i forhold til bil, så holder jo mopeder generelt SNEGLEfart. Dessuten måtte jeg tatt en del omveier da, i og med at det ikke er lov å kjøre moped på motorveier. -Og du vet jo hvordan jeg støtt og stadig tiltrekker meg PURKEn...!

Nei, pappa tar den bakpå tilhengeren og kjører den opp med bilen, tipper jeg. Det er i alle fall MIN plan... :)