mandag 13. august 2007

Back in town!

Og back on blog. Men det skjønte du sikkert. Nå er endelig pcen fiksa, og internettilgangen har livna opp at, noe som er utrolig deilig etter en sommer uten! Holder på å pakke ut flyttelasset akkurat nå, og jeg må si jeg faktisk har ufattelig mange ting som skal på plass! Av en eller annen grunn virker det liksom så mye mindre når alt ligger i skuffer og skap, og der det egentlig skal, mens det i virkeligheten bare er psycho mye! -Og seinere i dag kommer enda et billass med enda mer flyttelass. *Hjelpemej...*

Ellers har jeg forresten nå truffet den ene nye samboeren min, ei jente fra Arendal. Ho virka grei og normal, noe som var betryggende. Så nå gjenstår det bare å treffe sistemann, da... :)

For dere som forresten har lurt på hvordan sommeren min har vært, kan det oppsummeres i to ord: regn og hest. Særlig spææænnde? -Nei... Men heilt greit, liksom. I tillegg til Loke, har vi for tida ei hoppe på fór som selskapshest. Denne hoppa har da altså lært Loke å hoppe over gjerdene, noe som har leda til diverse leiteaksjoner og styr. Og av en eller annen grunn skal disse hestene på død og liv stikke av når det høljer som mest. *Typisk...* :)
Av andre nevneverdige happenings når jeg tenker meg om, har jeg forresten vært i bryllup! Til dette fagre paret; Silje og JF. Og for et vackert par :) Og bare for å toppa heile driden, så har også Marianne O. forlova seg nå; gratulerer så mye alle samen! (-Det var jo egentlig på høy tid også, da, Marianne... :) )

2 kommentarer:

A sa...

Ojjjjj!! Se, hun skriver!!
*klappe i hendene for fremragende innsats*

Ani sa...

*Hehe*

No livnar det i lundar, no bloggast det i li....