tirsdag 12. juni 2007

Beklager så masse,

Kjære ærverdige lesere, at dere har måttet klare dere uten oppdatering fra min side på over ei uke. Grunnen er enkel; dataen min funker ennå ikkje, og internettilgangen når jeg er hjemme er heller sporadisk. Dessuten har jeg vært midt oppi en flyttesjau. Jepp; Gardisten 310 er mitt nye hjem nå for sommeren, og alle som har lyst å komme på besøk i løpet av de nærmeste ukene (før jeg flytter igjen), slipper da altså å klatre opp bakken.

De siste par ukene husker jeg egentlig ikke mye av hva som har skjedd, men jeg har i alle fall vært i utdritningslag til Silje! Og det var veldig festlig og kjekt, + at jeg traff igjen noen gode, gamle KVS-ere. Konge :)

Jo! og så hadde jeg forresten også besøk av Silje her en dag, her heime på gården. Det var veldig kjekt; og ho fikk seg en ridetur på Loke også (jeg gikk på sida), virka som om de begge to hadde det kjekt, i alle fall! Ellers var jo planen da å gå på kino på kvelden og se Pirates 3, men det blei desverre ikkje noe av denne gånga. Men; da har jeg det i alle fall til gode! :)

Ellers; som tidligere nevnt: flyttesjau. Jeg har drive og meir eller mindre pakka og kasta ting i bilen, og kjørt ned dit jeg skal bo i sommer; bare for å finne ut at det ikke er lurt å la være å pakke tingene. Spesielt når man bor i 3. etg, og alt skal bæres opp. Det er nemlig UTRoLiG stress å få med seg masse ting om ganga når dei ikkje er pakka! Så etter ørten turer opp og ned trappene, var det ingen problemer å se hvor jeg bodde; det var bare å følge sokkestien...

Så dette var igrunnen alt jeg kan huske å ha gjort siden forrige bloggpost; ikke rart jeg pleier å oppdatere såpass ofte som jeg har pleid å gjøre (så sant jeg har hatt internettilgang, da. Red anm.). Jeg trenger jo faktisk også ei oppdatering på meg selv...

4 kommentarer:

A sa...

Flyttesjau ja! :) Det er stress!! :)

Gardisten 310?? Høres ut som en brakkelandsby i en militærleir.. :)

Anonym sa...

ke skje???? flytte du t studentbyen når eg flytte heim.. det e d verste.... hehe.. Når flytter du ut igjen da? Synd vi ikke fikk tid t å finne på noe før eg flytta heim... mn blir du der inne fra høsten av eller?

Fru Irene, ho pene sa...

Gardisten 301, kanskje? ;)

Ani sa...

Hæ? 301, sier du??! *Oisann...* (hehe ;P)

Aggie; militærlandsby; stemmer sånn ca det, ja... *Men hvor er alle kjekke menn i uniform??*

Sølvi: Gidd å flytte ut når jeg flytter inn, da!! *sukk...*