onsdag 31. januar 2007

"What's my age again"?

Det med alder i forhold til utsende er noen rare greier, igrunn... Har nemlig tenkt litt på dette den siste uka. For: På torsdag, da jeg skulle ta bussen til Arendal, spurte nemlig bussjåføren om jeg var barn! -Det er jo en god stund sia sist, i og med at man regnes som barn bare til man er 16... MEN. Dagen etterpå, på fredagen, var jeg i Søgne og besøkte Loke (hesten min, som står på Søgne Ridesenter), og da var det ei av stalljentene der som trodde jeg var mora til Monica. Og bare for å ha det på det klare; Monica er den 15-årige dattera til ho som egentlig har nurket mitt på fôr. Så altså: På to dager gikk jeg fra å være 15 år, til å være mora til en 15-åring... Det går jammen meg opp og ned her i livet, for å si det sånn!

Men jeg skal vel også si at det å bli feiltatt for alderen ikke er så veldig nytt for min del; tidligere ble jeg alltid tatt for å være dattera til søsknene mine (som er 9 1/2 og 11 år eldre enn meg), og jeg blir fremdeles som regel tatt for å være barnebarnet til mamma og pappa. Men det sistnevnte er i alle fall mer forståelig, da. Men; helledussen: -Ser jeg virkelig ut som jeg kan være mora til en 15-åring?! (Da må jo jeg være sånn 35-40 år, elle noe...) -På dette viset er det jo ikke rart jeg aldri komer til å bli gift, hehe :D

6 kommentarer:

A sa...

Æni... Hvis vi prøver å se dette fra den seriøse, logiske vinkelen, så må det sies at du antagelig kunne ha vært en av disse gravide 9-åringene som kom i norsk ukeblads største sensasjon og skandalespalte for å ha blitt gravid mens du lekte sammen med din tre år eldre nabogutt og så glemte dere å ha klær på dere. Mer skal det ikke til gitt. IT COULD HAVE BEEN YOU!!! Hvis du har et dekknavn som er "Olga-Betty", så tror jeg faktisk at jeg har lest om deg i Se og Hør. Men hu dattera di altså, hun kan jo ikke ha blitt 15 allerede, for det er bare biologisk umulig. Så sannheten må nok fram i lyset: Dattera di er bare 11! Oh no!!! Har forresten hørt at du skal bli bestemor snart? ;)

Ani sa...

*hahahahaha* -Syke kvinne, Agnete! Ps. Dekknavnet mitt er "Drude-Randi", så da var det nok ikke meg du las om. Men kanskje det var min ukjente tante, eller noe...?

A sa...

Hehehe... Jeg synes det er litt frekt av deg å kalle deg for det samme som jeg har tenkt å kalle datteren min for! Hehehe... Drude-Randi, altså...!

Men det kan ha vært tanten din, ja. Eller det kan ha vært min mors søsters brors onkels tantes kjærestes sjefs venns lærers kones yndlingskusine også... Tror kanskje hun heter Olga-Betty...

Ani sa...

Noen sinne vurdert en psykologutdanning i stedet? Eller advokat? Du hadde blitt steinrik som forsvsvarsadvokat...
Ps. Du får nok heller få en sønn... Så kan du kalle ham Ingolf eller Geir-Geir.

Ani sa...

-Da kan du jo forresten få to sønner!!

A sa...

Hehe.. Hva med Ingolf-Ingolf? Tror virkelig det kunne slått an... ;)