mandag 15. desember 2008

Endelig på nett igjen!

Kjempelenge siden forrige post nå, men nå har dataen kommet tilbake fra reparasjon, så da er jeg tilbake! Sikkert en del siden som har skjedd siden sist, selv om jeg ikke husker så mye. Men blant annet kan jeg jo si at jeg forresten ikke kom inn på fengselsbetjentskolen, dataen har blitt fiksa, jeg står snart uten jobb, og jeg har fått bronkitt og går på penicilin for tida (er sykemeldt for første gang i mitt liv). Loke har forresten også skada seg litt, og går faktisk også på penicilinkur. Merkelig hvordan vi såpass ofte klarer å samkjøre ting og tang! Ellers er jeg også på flyttefot, og planen er å være ute av leiligheten innen slutten av slutten av desember. En mann på 45 år fra Nigeria var og såg på rommet mitt i går(!!!). Så da er jeg bostedsløs også. Så det er spennende tider jeg går i møte!

Når det kommer til det å bli sjuk, er det flere enn meg som har stressa litt i det siste, og husholdningen her i Marviksveien har startet vårt eget lille hostekor. Jeg tenkte jo at "Hark" hadde vært et litt kult navn, er jo på et vis noe litt julete over det ordet også. Og sånn ellers var jeg hjemme og sov meg gjennom den verste sykdomsperioden noen dager, og underholdt meg storlig ved å lese bruksanvisningen på medisinpakka mi. Så nå håper jeg bare jeg slipper sopp i endetarmen eller andre lite festlige plasser, det var vel egentlig den bivirkningen som virket minst festlig å ha. -På den positive siden da, er det null sjans for at jeg har chlamydia eller andre seksuelt overførbare sykdommer.
-Flaks!...

Ellers tenkte jeg, i Patrick sin ånd, å opprette en egen liten spørrespalte, der folk kan spørre meg om hva som helst, og jeg lover å svare på alt! Så er det no du lurer på, enten om meg eller helt andre ting, er det supert om du legger igjen en kommentar i en av postene! Jo mer, jo ber. -Så lar jeg det ligge åpent en ukes tid eller så... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

For å si det sånn, så kommer det IKKE til å flytte inn en 45 år gammel mann til oss!!!;) Så du er ikke uten bosted helt ennå:P hehe

Anonym sa...

Hvorfor har dromedarer en pukkel og kameler to? Vldig upraktisk å sitte å vippe oppå en dromedar kontra en kamel som mar har støtte fra begge sider.

@så lurte jeg på hvor fort hybelkaniner vokser og forventet levealder og vekt.