mandag 6. oktober 2008

Fem på halv åtte

Er en god beskrivelse på livet mitt, og på dagen min.

Har i dag:
  • Våkna midt på natta, overbevist om at jeg hadde forsovet meg til jobb klokka 12...
  • Klarte å klatte på meg en parfyme som hadde harsknet bigtime! VEMMELIG!!!!!
  • Prøvd å dekke over den ødelagte (og nå kasta...) parfymen med lukten av en god en. Mix av lukter; enda verre!!! *(Syyyyykt kvalm lukt, og IKKE kjekt å sitte gnurt inn blant masse folk på bussen da, nei...)
  • Kom på jobb, fikk beskjed om å printe ut noen bestillingsark. Klarte i farta å sette meg på en ringperm, og denne ringpermen klarte altså det kunststykket å perforere rumpa på buksa mi (og litt rumpa mi også), før den så hang fullstendig fast, dinglende etter rumpekjøttet mitt, mens jeg panisk, -og temelig flau, ja, prøvde febrilsk å få den av meg. Den nye sjefen vår brølte av latter, mens jeg rista for harde livet i permen, livredd for at jeg måtte få hjelp til å få den av. Et forferdelig stygt syn heile situasjonen der, egentlig. Heldigvis blir nok den lille kulen jeg fikk i rumpa kamuflert av appelsinhuden min (viktig å se det positive i det!)... Ringpermen måtte forresten bøte med livet.
  • Måtte inn på Wearhouse å kjøpe bukse etter fadesen min, med veska godt plassert over rumpa. Kjøpte to bukser til 299 kr til sammen. Løp inn på kontoret på butikken vår og skiftet til den hele buksa.
  • Tre minutter senere; jeg og Elisabeth står ved disken. *Ding!* -Knappen på den nye buksa mi (som jeg bare et par minutter tidligere angret bittelitt på at jeg ikke hadde kjøpt i en str mindre!) føyk som et prosjektil over butikkgulvet. Heldigvis bare et par kunder i butikken da.
  • Opp og bytte bukse (takk og lov at jeg kjøpte to!), for så en heller pinlig tur inn på Wearhouse for å klage på buksa. -Fikk ny knapp, for den som lurte. Gikk resten av dagen med magen lett inntrukket, siden begge buksene jeg kjøpte var samme modell, men bare forskjellige farger, og jeg var litt nervøs for å klare det samme med den siste buksa. -Av en eller annen grunn gikk jeg forresten uten belte akkurat i dag. Det var jo som bare...
  • Kom meg hjem helskinnet -og helbekledd- og fikk med meg Ylvis møter veggen. Opptur!
  • Oppdaget at det har blitt lagt ut masse klipp på youtube plutselig av godeste Henrik Fexeus; utrolig stilig; digger den mannen! (Derimot er det sikkert fordi han kan så ufattelig mye om kroppsspråk og sånn, at jeg trolig allerede har blitt manipulert fra første øyeblikk...)
  • Og til sist; Boyzone har gjenoppstått! Egentlig kanskje ikke en gladnyhet av de helt store; men den nye singelen er faktisk ganske kul!

Så da, så. En rimelig vimsete post det her, men et vimsete liv krever en vimsete post en gang i blant.

I don't get it, I just don't get it (get it) *Synge, nynne, ZZZzzzzzzz*

3 kommentarer:

Eiken Reilstad sa...

Så morsom du er! gøy å lese innlegga dine! Klem Irene

Anonym sa...

He he.. fikk ikke med meg det med at permen satt fast i rumpekjøttet også! Au... Bra du ble med i går:) Var gøy med kurs. Og du i ny bukse og greier;-)

Hanna Grethe sa...

Ann Ingrid - du tar kaken, nok en gang! Håper jeg kan treffe deg til helgen! :-)