torsdag 3. mai 2007

Jeg vet

veldig godt at leserskaren min her på blogspot har sunket til et minimum av eksistens de siste ukene (nei, jeg joiner enda ikke facebook...), men viss noen likevel surrer seg inn på sida mi her, og tilfeldigvis vet hvordan man legger ut en film, så hadde det vært innmari greit om dere sa ifra... (hmm... D va ei lang setning...)

4 kommentarer:

Hanna Grethe sa...

eg vet ikke nåkken ting om sånt teknisk opplegg. men eg leser fremdeles bloggen din! m stor fornøyelse! så bare skriv videre:D heia lisa børud!:P

A sa...

tror du leserskaren har sunket?! :) det er rart, for du er like morsom som alltid! ;) jeg er heller ikke teknisk anlagt.. :) sorry borry!

- viV - sa...

Hei du!!! hvordan film skal du legge ut??? For hvis det er en du selv har laget, er det bare å legge den til på youtube, for deretter flytte den fra youtube over til blogg... har ikke prøvd del èn av dette, men del to funker veldig fint!!! Og jeg leser alltid!!!!! bloggene dine!! :-)

Anonym sa...

tipper kanskje du vil ha inn en video fra youtube eller noe sånn jeg... vet ikke helt hvordan men du kan jo kopierer hele den koden til høyre fra filmene på youtube å legge de til... har ikke blogger... så vet ikke hvordan man gjør det der.--