lørdag 19. mai 2007

Eksamen

Ja, da har jammen instantpanikkeksamenslesinga gjort sitt inntog i mitt liv. Og for øyeblikket er det grammatikk som gjelder. For bare noen dager siden var jeg totalt forvirret på dette området; nå fatter jeg ingenting lenger. Heldigvis, viss jeg består, er jeg med dette da ferdig med grammatikk for all evighet.

Men, som sagt: først er det sekstimers eksamen på mandag.

Æsj, altså...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei å hopp :) E sikker på at du klarer det kjempe bra!!! Masse masse lykke til.. men eksamen på mandag,vil d si at du har sommerferie etter den da???

Anonym sa...

Eeeyh! Kjekt å se at du æu æ innom! :) :) :)

Er nok ikkje så heldig, nei... Har 3 eksamener på 8 dager, det vil sei at siste eksamen æ ferdig kl 14.30 (muntlig) tirsdag 29. mai. MEN: Etter det; DA er det ferie! Wuhu!!!

Forresten masse lykke t me dine eksamene æu!

Ps. Me kunne jo funne på noe en dag når æ bli færi me eksamenan eller noe... Me på den??

Anonym sa...

hvordan gikk det?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ani sa...

Hmmm.... Nei, sei d, du...! -Kan jo bli spæææænnde å se... :S Følte nesten d va en aldri så liten tippekonkurranse, æ! *hehe, huff :S*

Å du, då?? Va du i den gruppa der di satt blanda engelsk- og jusstudenter (tru d va noe juss-greier...), der ALLE jusstudentan (og det var mange!) trakk seg, alle som en? Då va æ vertfall gla æ ikkje studerte juss...!!