fredag 26. februar 2010

Livet i Moss

Jah.. Hva skal man si?

Trodde personlig at Moss lå så nærme sjøen at det ikke kom så mye snø her. Nå har det snødd litt nesten hver eneste dag i noe som i alle fall føles som ukesvis. Skal ikke se bort ifra at snøværet faktisk har vart i noen uker heller. Det spennende føret og hypotermifremkallende været har i alle fall parkert sykkelen min seks fot under. Akk o ve. Mine arme sykkelmuskler og relativt nyervervede kondis har også gått dukken. Bare snøspaingsmusklene mine ser ut til å ha overlevd vinteren her. Ja, ikke bare overlevd, men kanskje også ekspandert i omfang. Min lite ergonomiske skuffe-stil har medført en kronisk følelse av å ha sixpack på ryggen. Nuvel. Er forsåvidt også andre ting enn bare snø som har skjedd her.

# Jeg har endelig blitt operativ i Røde Kors! :) Endelig opplært i å lete etter mors i skogen, med andre ord. Jeg lurer av og til på hva jeg har meldt meg frivillig til.

# Én uke før jeg ble operativ havna jeg også i kvasistyret, og er nå vara styremedlem i hjelpekorpset.

# Én uke etter at jeg ble operativ (altså nå til helga) skal jeg på instruktørkurs. Ting går altså virkelig unna her i lokallaget! Må vel egentlig si at jeg er litt skaptisk med dette at jeg skal begynne å instruere og holde foredrag. En av de siste gangene jeg holdt foredrag var siste året på videregående. Mens gruppa mi var oppe og framførte, oppdaga vi plutselig at læreren, som satt på en stol bakerst i klasserommet, satt og sov. Blir dermed spennende å se hvordan det går med mine potensielle undervisningsoppdrag framover!

# Vært i Sverige igjen. Forrige gang jeg var der var da jeg og Miriam sykla dit i sommer. -Litt bedre plass til varer denne gangen!

# Begynt å trene. Karate! Men frykt ikke, jeg utgjør ingen reéll trussel, annet enn mot meg selv. For der koordinasjonen svikter slår smidigheten inn, og mer en én gang har jeg gått hjem med følelsen av å være et stort, vandrende dobbelt halvstikk. Og av og til også en god, gammaldags kjerringknute.

# Fått beskjed om at en av bestevenninnene mine fra videregående har blitt gravid! Hurra, hurra! Kjempegøy! Alle hjerter fryder seg :)

# Feiret litt bursdagen til Miriam. Utnyttet det som var turistforeningens nasjonale turdag, fridag, fantastisk vær og nesten bursdagen hennes til en kjempefin tur på Rødsåsen. Fikk med det samme også se Bastø fengsel (på avstand), noe som selvfølgelig fanget min interesse... :) Skjønner forøvrig veldig godt at Jeløya blir omtalt som Oslofjordens perle!

Ellers, siden jeg først er i skrivemodus (det vil si at jeg egentlig har andre ting å gjøre som er viktigere enn å blogge!), tenkte jeg å atter en gang avslutte med en vits. Følgende vits er intet mindre enn verdens eldste kjente vits! Synes vel ærlig talt den har tapt seg litt (Eller; det kommer vel kanskje litt an på hvor morsom den var i utgangspunktet, noe jeg dessverre ikke vet så mye om), og at det kanskje ligger litt mer underfundig visdom bak verket. Ikke desto mindre er jeg så vill i dag at jeg velger å publisere den likevel:

Siden tidenes morgen har det ikke skjedd at en kvinne ikke har fjertet i sin manns fang.

Soleis! DA må dere vel være fornøyde, dere som har etterlyst oppdatering!

Ingen kommentarer: