lørdag 18. juli 2009

Cirka tusen

Det er antall km sykla siden jeg kjøpte speedometer til sykkelen min i midten eller slutten av mai. Og ca 90 av disse kilometrene ble gjennomført i løpet av i går ettermiddag/kveld (etter jobb) og i dag formiddag og tidlig på ettermiddagen. Faren til Miriam kjørte meg og henne til Halden (Norges 22. fineste by), som da ligger et par kilometer fra svenskegrensa. Derfra tok vi en omvei på 5-6 mil... Siden turen vår gikk litt på måfå, og vi ikke ante hvor vi var (annet en vilket land vi var i), endte vi opp med å snikbade på en kanskje privat strand (?), før vi campa i et naturreservat... *Ops!*

Dagen i dag gikk med til litt shopping på handlesenter. -Selvfølgelig litt dumt at vi ikke hadde beregna plass til noen varer på syklene våre, da. Endte opp med litt snop og ei dørmatte (aldri slitt så mye for så lite i mitt liv!!!). På vei hjem var vi ganske slitne, og fant ut vi skulle ta buss fra Nordby's til Moss. -Nesten den eneste bussen som gikk derfra til Norge gikk faktisk til Moss! Nesten for godt til å være sant! Forøvrig var det det også, og bussen fra Strømstad viste seg å aldri dukke opp. Så midtpå den gamle veien til norge, akkurat i rushtida -i lørdags/fellesferietrafikken- der surra meg og Miriam rundt på sykler. -Forøvrig ganske spennende... Blei noen mil ekstra på oss med den ekstra turen også, så var ganske digg når vi faktisk ble henta i Halden igjen!

Så nå har jeg for alvor fått prøve meg som sykkelturist, og med det samme oppdaga at østlandet for alt i verden ikke er så flatt som man skulle tro! Er faktisk ikke støl i lårene en plass, men blir sinnsykt digg med fri i morgen likevel... Blir nok tidlig quelden for min del i dag, i alle fall!

2 kommentarer:

Agnete sa...

Seriøst, så spreke dere er!!! Blir litt redd her jeg sitter (på rompa). :P

Bada på privat strand og overnatta i naturreservat, haha, herlig! :D

Ani sa...

Uff, ja... Kjenner jeg gremmes langt inne i sjela som tidligere naturbruks-elev... *Hehe*