lørdag 18. april 2009

Ekkelt!

Var så heldig å få bytta litt rundt på arbeidsdagene før påske, sånn at jeg kunne dra hjem til sørlandet et par dager. Litt kjipt at hele to dager gikk bort i reising, men sånn er det når man bor på den stinkende siden av Oslofjorden (Det er Oslofjorden Moss ligger ved, sant??). Uansett; blei noen timer på toget. På vei tilbake til Moss ble jeg sittende helt i enden av vogna, sånn at jeg på en måte satt skvist inn mellom tre mannfolk, sånn at jeg liksom ble sittende og se rett på de som satt ovenfor meg. Og jeg kunne ikke la være å bli litt fascinert/kvalm over en egnetlig ganske verdagslig -og sikkert i utgangspunktet veldig praktisk- liten oppfinnelse. Lommetørkledet. Den ene mannen ovenfor meg hadde nemlig et sånt, som han snøyt seg med i hytt og pine, før han stappa det tilbake i lomma. Snørrete lommer *urk!*. Så sølte han litt brus over klærne. -Fram med lommetørkledet igjen for å gni litt kroppssekret utover genseren også. Tørka også hendene godt i snørrfilla før han la den trygt tilbake i den -antageligvis nå litt seige- jakkelomma. Det er litt etter det han finner på han skal håndhilse på karen som satt på siden av ham (Jeg sitter bare og kikker litt ned, og tenker i mitt stille sinn at æsjæsjæsjæsjæsj! Ekkelt!, og prøvde å unngå samme skjebne.). Greit nok at folk må snyte seg og sånn, men synes absolutt gjenbruk av snottekluter på denne måten burde vært bannlyst! Kanskje bare meg som blei litt freaka ut der på toget, men dog... Hygiene, folkens. Hygiene!

Hadde forresten ellers en fin liten ferie, og var og hilste på og rei Loke to dager. Kjempegøy! Merker veldig godt at han merka at det er jeg som red han. Virker som han satte pris på å få løpt fra seg litt, og jeg synes jo det er dødsgøy å bare galopere villt over heia, da :) -Godt han er superstødig på beina!

Nå er jeg derimot tilbake i Moss, og har måttet venne meg til lukta på nytt. Godt det gikk kjappere denne gangen! Kjekt å være tilbake igjen da, men gleder meg veldig til å flytte ut av kollektivet her. Datoen for det er 1. juni. Seks uker til vi får det reint og ryddig! Hurra!

2 kommentarer:

Live sa...

Fableaktig historie fra toget! Æsj! Håper du slapp unna håndhilsing..
Så koselig at du fikk ridd Loke:)
Lykke til med flyttinga!
Klem L

PAtrick sa...

Herlig togtur altså! Nei ikke legg vekt på hygiene!

mosselukta er helt skrekkelig!

lykke til med flytting