torsdag 21. februar 2008

Nå er det

skikkelig lenge siden sist jeg skriftet -eh; skreiv på bloggen, og det har in naturlige årsak. Atter en gang har dataen klikka, og atter en gang har broren min suttet i dagesvis for å fikse den. Og akkurat da den var fiksa heilt og siste hånd på verket lagt, så klikka den igjen. Og dataen måtte nok en gang drepes sakte for så å gjenoppstå. Men nok om det.

Uansett har det ikke skjedd så mye i det siste, så det er ikke så mye å fortelle. I korte trekk og i hipp som happ rekkefølge:

  • Jeg har atter en gang nesten skumpa borti Alejandro Fuentes, denne gangen holdt han på å sette seg på siden av meg på bussen. -Før han ombestemte seg i siste liten og satte seg ved personen bak meg. (Og når det er en opplevelse, skjønner dere virkelig her hvor lite som skjer her...)
  • Vært på jentekveld hos Hanne og Åsta -som jeg ikke har sett på kjempelenge- det var veldig kjekt :)
  • Jeg skal hjem i helga, faktisk; var egentlig hjemme så seint som 2. juledag, men mamma har mast så mye at nå må jeg nesten bare dra hjem.
  • Seff har jeg jobba i vinkel, og vi har forresten fått ei ny jente -Line- i crewet vårt. -Veldig kjekt :)
  • Og sist, men absolutt ikke minst: frysen vår har konvertert til varmeovn. Dette er selvfølgelig MEGET upraktisk, spesielt siden jeg hadde temmelig mye kaker og stuff i den, og som ikke får plass i kjøleskapsfrysen (Dere er alle derfor meget velkommen på besøk hjem til meg i veldig nær fremtid...). -Pluss at det sikkert heller ikke var så veldig brannsikkert, da. Dette kom jeg til å tenke på fordi vi hadde en dørselger hos oss tidligere i dag som prøvde å selge oss diverse brannvern-utstyr. *Hmmm... -Aner jeg en liten konspirasjon her, eller?*

Se det! Dett var dett for denne gang, håper inderlig neste post blir mer spennende.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Føer med deg i forhold til fryser tapet, hold ut det blir nok en løsning. Ellers kan du som sagt når du må bake gi det overflødige bakeverket til naboene.. Lykke til.
Klem;)

Anonym sa...

skulle selvfølgelig være føler med deg.......ha ha

Ani sa...

Woh! Jammen godt du sa ifra om feilen din der! For al del; det kunne jo ellers blitt forstått som for eksempel "føder med deg", eller kanskje "fører med deg"... :S