lørdag 3. november 2007

VM i vimsing?

De siste par-tre dagene har jeg vært bare helt sinnsykt distré. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å holde fokus en plass. Som for eksempel på jobb i forrigårs, da noen kunder skulle ha en vifteovn. Vi hadde nettop ommøblert butikken, og jeg stod og viste kundene hva slags ovner vi hadde. Av en eller annen grunn klarte jeg på død og liv ikke å finne den minste vifteovnen vi har, og jeg måtte litt småflau forklare kundene at jeg rett og slett ikke visste hvor den stod. -Før det etter over et minutt gikk opp for meg at jeg stod og hvilte armen min oppå stabelen av akkurat den typen ovner...

Eller da jeg i går gikk til investering av en liten drill sånn at jeg kunne montere opp de nye lampene jeg også kjøpte i går. Det var bare det at da jeg skulle sette dem opp i dag, så fant jeg plutselig ut at jeg hadde glemt å kjøpe selve borene (eller hva det nå heter...) til drillen. Det hele endte med en ny tur til Biltema i dag. Og det var ikke før jeg kom fram og fant drillene som lå i hylla, at det gikk opp for meg at det lå sikkert 30 forskjellige bor i pakka. På skremmende, underfullt vis hadde jeg altså klart å unngå å se at de lå helt fremst i den gjennomsiktige pakken drillen lå i...

For ikke å snakke om alle de gangene kunder har spurt meg om noe, og jeg har stått helt i mine egne tanker, og ikke engang merket at noen har spurt meg om noe som helst.

Og bare for å toppe hele greia, klarer jeg av en eller annen grunn heller ikke å prate ordentlig for tida, så min kommunikasjon består for tiden av halvferdige setninger jeg gjentar gang på gang, og med ordene helt i hytt og gevær.

-Jammen godt det er helg nå!!!-

3 kommentarer:

A sa...

Hehehehehehe.. Takk!! Det var jammen dagens gode latter! God innsats på jobb, Ann Ingrid! ;)

Her om dagen satt jeg og skjønte ikke hvorfor det ikke kom pepper ut av pepperbøssa. Og etter et minutt innså jeg at jeg holdt den opp ned.

Ani sa...

Hmm... Men viss du holder den opp ned skal det vel egentlig komme pepper ut, da. Så teknisk sett holdt du den opp opp ned?

A sa...

Hehe.. Ja, jeg holdt den opp opp ned.. Helt på tryne.. ;)