mandag 5. mars 2007

Blogge-tikken

Regler:Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.Ok?

Her er mine seks ting:
  1. Jeg ELSKER å diskutere med meg selv; når det kommer til f. eks shopping, er jeg min beste venn. Dette har jeg da lært av min husvert, som er helt ram på dette. Egentlig et veldig greit prinsipp, siden man stort sett er enig med seg selv, selv om det også medfører at jeg gjerne kjøper ting jeg ikke trenger...
  2. Dette punktet blir mer som en bekjennelse. For (Uff, dette er det mange som ikke vet, -Og det er forferdelig flaut å si det!): Jeg er, og har de siste årene, nemlig vært skikkelig skapfan av boybands... Ja, Backstreetboys ruler, og Blue er heilt konge...! (dette var faktisk seriøst ment)
  3. Punkt 3 allerede, og her kommer ei skikkelig skrape i husmor-imaget mitt: JEG KAN IKKE KOKE KAFFE!
  4. Én ting jeg derimot kan, er å kjøre truck! (I teorien, i alle fall...) Jeg har nemlig trucklappen.
  5. Ellers kan jeg vel også nevne at jeg har hatt piercing i mine ville dager; en liten dings i nesa. Desverre (eller nå er det mer "heldigvis") datt den ut etter noen uker, og hullet grodde igjen. Så, i stedet for en piercing, har jeg nå en opphovna kul på innsida av nesa der piercingen var. -Så nå har dere alle sammen blitt opplyste mennesker hva min indre anatomi i nesa gjelder... :)
  6. Oki; punkt 6. Dette er mer en oppfordring til dere da, men...: For dere som las posten min *knus*, fikk med dere at jeg har knust mobilen min. Desverre lå alle telefonnumrene lagret på selve mobilen, og dette betyr da altså at jeg ikke har tlfnumrene til noen lenger...! *sukk* Så, derfor: Dere tydeligvis engasjerte, kloke og flotte mennesker -dere leser tross alt bloggen min- Viss dere gidder å sende meg ei mld (samme nr som før) sånn at jeg får nummerene deres, hadde det vært heilt topp! (Og viss dere vil gi meg nummeret deres (Ja, jeg sikter fremdeles til telefonnummeter) og ikke har mitt, kan dere jo f. eks bare maile meg det på ani106@hotmail.com...)

Ahlrait! Da tikker jeg Andersen´s (og de teller som to siden de er to om bloggen), Cecilie, Marianne, Eivind og Patrick.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du tikker Lyngdalsfolk altså :)

Ani sa...

Oi, ja, det har jeg jammen meg gjort! :S

Anonym sa...

Heisann!!
Så koselig at du e inn på sio mi å skrive komentar:) E inn på sio di titt og ofta, men e ikkje så flinke t å skriva komentar som du..ops!!
Ska skjerpa meg!! Snakkes!!:D

Anonym sa...

backstreet boys forever, ann ingrid! eg e STOLT! :D

A sa...

Jeg er også stolt!!!!! Hihihi! ;)